Tarina

Haluan tehdä yhteisöille parempaa
viestintää ja markkinointia. Tavoitteena on, että ihmiset löytäisivät osallistumismahdollisuudet paremmin ja tarttuisivat niihin. Samalla yhteisön tunnettuus
ja näkyvyys kasvaa.

 

Olen viestinnän ja markkinoinnin kokenut ammattilainen ja yritykseni Liikuntamedia Tampereella tuottaa viestintää ja markkinointia pääasiassa liikunta-alalle. Minulla on laaja verkosto liikunta-alalla sekä viestinnän puolella.

Pystyn toteuttamaan viestinnän ja markkinoinnin työt strategioista ja suunnitelmista konkreettiseen toteutukseen. Koulutan ja sparraan yhteisöjä viestinnässä ja some-maailmassa.

Voin siis konkreettisesti auttaa. Olen hyvä kirjoittaja ja taidan myös liikkuvan kuvan, verkon ja somen. Olen esiintymistaitoinen ja sanavalmis, voin toimia juontajana tai fasilitaattorina tilaisuuksissa. Olen vastannut myös yhteisöjen uuden ilmeen rakentamisesta mm. SportUnissa Tampereen Yliopistossa sekä Liito ry:llä.

Asiakkaitani ovat olleet muun muassa Volttimedia OySuomen PyöräilyUKK-instituuttiTampereen VoimistelijatVaralan UrheiluopistoLiito ryVoimisteluVoimistelu Sydän-SuomiSuomen TennisliittoIkäinstituuttiYle UrheiluHämeen Liikunta ja Urheilu ryHNV, Hämeen NaisvoimistelijatVaKPSportUniTampere UniversityAnne-Mari Jussila -eduskuntavaaliehdokas , Suomen Olympiakomitea.

Ennen yrittäjäuraani toimin Suomen Voimisteluliitossa kehitys- ja markkinointipäällikkönä ja harrastevoimistelun päällikkönä. Voimisteluliiton monipuolisissa tehtävissä vedin monia projekteja onnistuneesti. Vastasin muun muassa tuotteiden kehityksestä kuten ikääntyvien liikunnan kehittämishanke Ikiliike ja nuorten uusi harrastustuote Freegym. Järjestöjen ja seurojen sparraus tuli tutuksi myös yhdistyshallinnon puolella. Voimistelun kentältä ei myöskään tapahtumia puutu, joten tapahtuminen järjestäminen on tullut tutuksi.

Ennen järjestöuraa järjestin yliopistoliikuntaa Tampereen yliopistossa liikuntapäällikkönä sekä olin toimittajana yliopiston Aikalainen-lehdessä. Toimittajan töitä olen tehnyt mediapuolella mm. YLE Urheilussa sekä MTV3:n urheilun puolella. Freetoimittajana olen tehnyt juttuja esimerkiksi YLE Urheiluun, Akuuttiin ja Prisma Studioon.

Kaivetaan teidän yhteisöstä tarinat esille ja kerrotaan ne kaikelle kansalle tekstein, kuvin ja videoin.